Poppy Cake

gennaio 02, 2013



(English version below)

Un favoloso e scintillante 2013 a tutti!! Per la serata di Capodanno Ginger ha preparato questa splendida Poppy Cake, piena di colori grintosi e tanto gusto, come auguro sarà il nuovo anno!

E' una torta di pan di Spagna, con strati di crema pasticciera e ganache al cioccolato, ricoperta di decori in pasta di zucchero e tanti deliziosi Macarons! Il tocco Ginger è il design pop, déco e colori accattivanti, come il bel nastro viola ametista.


Alla torta ho poi abbinato degli originalissimi place holders, dei segnaposti creati con due macarons e il nome dell'invitato. Li ho semplicemente stampati su carta lucida, infilzati con lo stuzzicadenti e abbelliti con un nastrino viola. Che ve ne pare?;)


Spero che vi siano piaciuti questi mesi passati insieme a Ginger e al suo mondo di delizie. Ancora tanti cari auguri ai miei followers "Gingeriani" e passanti curiosi e arrivederci al nuovo anno!!^^



English version

A fabulous and glamorous 2013 to all! For New Year's Eve Ginger has prepared this beautiful cake, full of gutsy colors and much taste, like the new year to come!;)


It 'a sponge cake, with layers of custard and chocolate ganache, topped with sugar paste decorations and many delicious Macarons! Ginger's touch is the NewYear's top, which includes the design of Ginger, between pop, déco and stylish colors, closed with a great amethyst violet ribbon.


I combined the cake with very original place holders, simply created with two macarons and the diner's name in a frame. I've just printed it in glossy paper, skewered with a toothpick and finally decorated with a little violet ribbon. What do you think?;)


I hope you have enjoyed these months past with Ginger and her world of delights. Many good wishes to my followers "Gingeriani" and curious passers-by and see you the New Year! ^^




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